You can hate, but never break me.

Tjo gangstrar.

Sitter på bussen in till stan så kan blogga lite. Nåt jag stör mig på, när alla jävla svenssons, mainstream ppl osv, får säga precis vad dom tycker eller tror. Men när jag som inte håller med, eller tycker deras teori eller tro inte är min grej, är jag dum i huve. Som t.ex dom påstår/tror att de finns andra planeter med liv på, fine tro de för fan. Men jag tror inte på de, vi har kommit till baksidan av månen, inte längre. Men med en super kikare kan vi se andra så kallade galaxer. Men bara för att jag inte tror på nåt som inte finns. Är jag verkligen så dum i huve som alla påstår? Ingen kallar dom som inte tror på tomten dum i huve? Nej för han finns ju inte :P? Inkompetenta jävla idioter. Fritt jävla land!? Låt mig ha mina jävla tankar? Palla vara mainstream. Aldrig sagt nåt om eran tro som att de finns liv. Men jag kan inte tro på nåt som de inte finns bevis på, aa jo vatten på månen? Ah juste. Men tro de om ni vill. Men ingen av er ha rätt att skratta mig i ansikte för jag står för vad jag tror och tycker.

Sluta lev i era bubblor och våga säga vad fan ni tycker, och inte lyssna på vad alla vetenskaps män säger, det är deras teori? Så låt min teori och väx upp förfan. Ingen av er lär komma långt i livet, står för varje jävla bokstav. Kom ut ut gaderoben nu.

Fuck y'll bitches.


Snabbt!

Jo hej! Har jätte mycket tankar, och just dom här går inte att prata med den ja vill prata med, just not workin'. Aja, haft skit bra dag! Åå nästan för bra, så är fett emo nu haha... Aja ajajaja vill bara skriva! Nu ska jag sova! Puss på er!!

I just want you to care and feel like i do. What if you doesnt care at all.


You suck, sluta ta upp all plats i mitt huve nu.

Har spenderat mina senaste två dagar hos babe, fast har SÅ sjukt jävla ont i kroppen just nu. Aja, det suger. Men imorgon så ska jag nog åka in till sala och träffa min fina väään, ska bli trevligt att träffa den kisen! :) Jaja, men jag är sjukt kissnödig ifall ni ville veta men ja. Men jag ska iaf börja blogga igen, ska bli skönt med skola igen på onsdag faktiskt, bara träffa folk o tänka på annat!  Blev ett kort inlägg!

SEE YAAAA BITCHES!!!!!!

Seg brud

Ligger i sängen och glor på avsnittet från bb som va igår! Va på j'n'js födelsefest igår! Skit kul att träffa massa folk! Blev blod, svett och tårar men de blev bra ändå! Har underbara vänner och de märktes verkligen igår vem som bryr sig och inte ❤ men jaaa, har inte mer och skriva är dö hungrig. Funderar på att byta bloggportal till devote, känns mycket renare osv aja aaaa godnatt.