för mig? är du allt.

jag ska inte ge upp.
jag ska inte svika dig.

Hej

hittat mitt löshår, kääär i mig själv när ja har långt hår.
btw, nyår är överskattat.
åt nyss en äcklig pizza.
fml.
(fuck me later)

grandma

Punkt slut, tack och hej – du ska ut, det var allt för mig
Jag gjorde allt för dig, du var allt för mig, så jävla svårt att förstå att det är tack och hej
Fast det var mitt egna val att dra, jag kunde inte ha dig kvar
Jag kunde inte stå och titta på hur du tog sönder mig sakta men säkert, det är säkert
Jag gick och sålde min själ till en drog
Ett hål i mitt hjärta, jag hoppas det läker
Punkt slut, tack och hej – du ska ut, det var allt för mig
Jag gjorde allt för dig, du var allt för mig, så jävla svårt att förstå att det är tack och hej
Fast det var mitt egna val att dra, jag kunde inte ha dig kvar
Jag kunde inte stå och titta på hur du tog sönder mig sakta men säkert, det är säkert
Jag gick och sålde min själ till en drog
Ett hål i mitt hjärta, jag hoppas det läker

INGE COMVIQ
grymlåt btw

True

förlåt för ingen bloggning... sjuk som ett svin så har ingen ork.. :)
ciao

Failat

Kass julafton, är sjuk osv.
Nu ska jag sova.
god jul på er...

God Jul igen

Världens bästa lillebror ♥

God Juuul

God jul på er! Är på kasst morgon humör... Haha, hoppas det blir bättre. Ska fixa mig lite nu!
kramkram!
Lägger upp oufit osv sen...!

halloj

Känner att jag inte har bloggat något... Men idag har jag bara tagit det lugnt :) Håller på att fixa kläder och grejer tills imorgon! Men kan inte blogga just nuuu, min kära lillebror ska kolla på Pippi på min dator så vi hörs :)

Ciao

Ojdå

POSITIVA KOMMENTARER NU, MENADE SOM INTE MENADE, JAG BEHÖVER BLI GLAD

Brb...

....Friösern

Varför blundar vi när vi ber, när vi gråter, när vi kysser, när vi drömmer? För att det vackraste i livet inte syns, men känns i hjärtat.








jag skulle älska dig lika mycket om du var i himlen, jag skulle älska dig lika mycket om du hade ett ben. Jag skulle sitta brevid dig när du bara har några få timmar kvar att andas, jag skulle va den som höll om dig och kände dina sista hjärtslag, jag skulle dö samma sekund som du dog. att veta hur ont det gör i dig, det gör lika ont i mig. att se din värld falla samman ger mig hjärtont. Jag gör allt för att du ska skratta. jag ger mitt liv för att du ska vara glad. varför, varför ska världens finaste ängel vara så skadad. Jag vill laga dig, men jag känner mig hjälplös. Det är första gången i mitt liv som jag känner mig såhär hjälplös.  Alla säger att man skulle vara så egoistisk om man fick välja på att dö själv eller att din kompis skulle dö. eller om du skulle få 10000000 miljoner eller att du skulle ge de till en kompis. Det är sant, men inte när det kommer till dig. Jag skulle ge dig alla de pengarna istället för att ta de själv.Jag skulle dö för dig. Du är jag,du är den starkaste. alla andra är ingenting jämfört med dig. Du är mer än ord kan berätta. Alla gråter vi, Alla mår vi dåligt. och det är okej, men det ända jag vill att du har i tankarna är att du alltid kan falla tillbaka på mig.stäng mig inte ute. eller gör vad som krävs för att det ska bli bra. men jag kommer alltid göra allt för att hjälpa dig. Jag kommer aldrig att försvinna. Eller bara om du försvinner. För det finns inget liv utan dig. du är mitt liv.  jag tänker på dig , varje sekund.ingen är som dig . jag kan inte beskriva , för jag har aldrig mått så som jag gör med dig. dör du, så dör jag.

At the end of the day...

Jag har faktiskt haft en sjukt bra dag med glada människor :) Fick dock mina betyg idag... Inget jag är stolt över.. :)
Men jaa, har egentligen inget att skriva.. Haha, jaja... Jag har iaf... knalloranget hår iaf,helt ärligt.. om det skulle va förra året.. skulle jag inte ens gå ut :) Men gick fan en heljävla dag i mitt extremt oranga hår.. haha, cred till mig :)

Lyssnar på musik just nu, och ser fram emot ett kasst jullov.. haha, julafton snart va fan! jajå! Ska glida vidare... Måste fan stääääda, verkligen städa...  Jappsii

FUCK IT

Har ingen lust att blogga om min dag. Sitter med färg i håret.
Hejdå

Just Do It

Foto: UNICEF

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.


lsimhbiwfefmtalol

Ligger med en vetekudde på magen och lider lite. När den har svalnat, blir det att hoppa in i duschen och fixa mig och ta bussen in till staan och kolla på lite julklappar och göra ett privat ärende! Japp, har inte mycket mer att säga egentligen.. Lär nog hoppa in i duschen om jag ska hinna!

Bloggar senare, innan jag åker eller när jag är hemma :)!

jjjjjjjjjjjjjjj

KUUUL

hade gjort ett inlägg tidigare idag..men det låg i utkastet... möke trevlig helg<3 men jag mår skit, så blir  nog ingen skola imorgon :) Lika trevligt de, ska slå på tvn nu och sen soova :) ha en bra kväll, sååårry för kass uppdatering

Omg...

Helt sjukt duktig!!!
Vad tycker ni?

Köket

Sitter i köket med Mooooaaa. Säger ingenting, bara sitter. Haha.. råkat förminska hennes jävla skärm och hon vägrar säga hur det blir normalt. Ack ack.. Jaja, tänkte väl bara säga att jag var vaken :) Ska ta och städa mitt kära rum nu :)
Ciaaao, btw sov 16 timmar!!!
haha, jaja... cyaaa!

No dream is to big.- B.I.G ♥


but may the lord give me strength, i love you more than anything…

Åt nyss MASSA kroketter haha.. skit mätt.. men mamma kommer med milkshake från donken snart :) MÅSTE verkligen städa.. Kläder över allt... Jaja, har faktiskt inget att skriva.. som vanligt. Ville väl bara va duktig att blogga! JÄÄÄÄSS, Lyssnar på musik och kollar bloggar, fick ett sug att typ söka fakta om big.. haha vet inte varför men det skulle va chill, diggar grabben! Jaja,vi hörs gott folk:)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hej där!

Fick en anonym fråga om jag tränar. Och tänkte bara svara lite snabbt.. Nej det gör jag tyvärr inte!

Jag vakna nyss.... Fyfan säger jag bara haha.. Där försvann början på hela min fredag... Blir en lång natt alltså..
Men satt på ugnen för jag ska göra lite kroketer :) Svin gott! Så jaja, jag bloggar efter jag fixat mat och vet vad som händer ikväll :)! 
nyvaken tös

Freeedag

Freedag idag! Trevligttrevligt, sitter på spanskan nu och  jobbar med julord :)
Mina tangenter är liiiite sega... råka lägga plattången på tangetbordet.... Men sånt som händer.. Blir och ba va la hemma idåååg :) Bloggar lite senare ist.. Och har dessutom väääärldens träningsvärk i heeela kroppen...skit irriterande.. Så jaja,ska klaga lite  och fortsätta jobba:)

Ciao

Glad Tjej

jäääääääääääääääääääää-ä-ä-ä-äääävligt bra kväll gott folk :) Nu är lilla matilda glad igen haha :)!
Ska slå på Lilo och Stich... Världens underbaraste film det där! :) "gå din väg, jag vill dö" sorgligt sagt men hon är så sööt! Japp men skit trött så vi får laaa höras :)!

pusss!

smile

Tröjan!

GGUUUD VAD TRÅKIGA INLÄGG JAG GÖR!!! Skyller på mitt mellanslag som gör mig arg... för den funkar inte normalt..

...

Har rensat sönder datorn nu.... BARA FÖR ATT JAG SKULLE LÄGGA in bilden på tröjan på datorn... tagit bort massa filmer och bilder :( haha, aja... lägger upp bilder strax!!
pöss

Kass uppdatering i dag...

Tror jag håller på att bli riktigt sjuk faktiskt... Mår illa och är sjukt trött... somnar jag nu, sover jag nog hela natten... rätt skönt iaf! Men jaa, inte bestämmt mig om jag ska bädda ner mig eller inte.. haha..

Men imorgon! Ska jag göra en video om mitt liv.. som nån bad om för skiit länge sen.. Slutar ju halv två, så fixar det när jag är hemma :)! Jaja, mår inge vidare så vi hörs juu!
puss
randombild

Har någon sagt att du är underbar


Har haft riktigt kass uppdatering.... Men har inte haft humör... Men haft en GRYM dag!! Super glad, och när jag kom hem så hade tröjan jag vunnit kommit... haha, huuur glad som helst! Så tar kort på den imorgon, är sjukt trött just nu, så har tyvärr ingen ork... Men har jobbat på super bra idag iskolan! På SO provet tror jag det gick bra.. Det var muntligt så jag prata en hel del... vet inte om det var rätt med det lät ju rimligt? Och så fick jag höra att jag var som stalin.. bara för att jag var inne på att de ska vara Plan Ekonomi! Låter mycket bättre ju! Och spanskan, gick faktiskt oxå ovanligt bra :)!

Nu blir det film så vi får la höraas :)!! Ciaaao

Jag är faktiskt rätt stolt över bilden hahah..

I helvete heller

Dom som vill ditt bästa, gör det till det värsta.
Ingen mer bloggning idag. Mår inte bra för fem öre.

Ont? svar ja

Det hugger/sticker som saaaatan i mitt vänstra bröst... NÅGON som vet vad det kan vara för fel?
Får skit svårt att andas och grejer... Och min dag suger helt allmänt så hej motherfuckning då :)

kandee står för bilden!

emma gästbloggar, jarå.

tja.
emma här, hihi. jag vill bara säga att jag älskar dig matilda, även om du e helt mongo just nu. jag är faktiskt sjuk, o kommer spy snart sååå, o vill ju inte spy på dig hjärtat.
du är hela min värld o betyder allt.

Sängmys

Heej på er!

Ligger i sängen just nu och tare bara luugnt! Ska nog slå på en film tror jag :)
Och kolla på kläder och sånt haha! Är typ skiit glad men har svin ont i huve så det suger haha.. Men har absolut inget mer att skriva, ska äta snart och var,lika kass uppdatering idag känner jag... förlåt för de... ska göra ett inlägg eller videoinlägg om mitt liv som nån fråga för ett bra tag sen... gör det imorgon! :) hehe...

nejmen, vi hörs iaf :)
osminkade ögonbryn haha..

Hårfärger....

Typ ljusbrunt? lite oranget.. med bruna och visa ljusa slinogr... trivdes fan!
första gången jag färga rött, då blev det sviiiin bra fääärg!! älskade det"
gigantisk bild men tröttnade på rött så färga brunt men sen så typ 2 veckor senare blev det rött igen haha
super dålig bild men oxå rött....
Och nu har jag typ bruntrött.... det gillas iinte........
kände bara för att lägga upp bilder på mitt hår:)

SÅ JÄVLA GLAAD!!!!

SNACKA OM GLAD JÄVLA TJEJ HÄR!!!!! GAAAAH HAHAH.... helt sinnes!!!! Första gången jag tävlar på hennes blogg för det liksom är ca 568233 tusen som gör de...så FÖRSTA TÄVLINGEN OCH DEN ÄR MIIN!!! haha.... speedad brud... men vill du oxå vinna sjukt snygga kläder? gå in påå kandees.com eller köp kläder/målningar på http://www.kandeeshop.se/sv/

God natt

aldrig utan dig mamma, jag älskar dig<3
att se dig gråta är det värsta jag vet, inget gör så ont som din smärta.

Snabbt..

Kollat på 8mile och håller nu på att kollar på notorius B.I.G, och håller på att ladda ner Juice... haha kanske borde ta att kolla på Get rich or die tryin oxå haha...  Jaja, tänkte bara visa att jag lever :)
har varit skit tråkigt uppdatering idag... sorry för dee! :(
Blir bättre imorgon!:)
hööörs

Video game

Sitter i mitt extremt stökiga rum och ska nog hoppa in i duschen och sen kolla på 8 mile! Skit seg söndag..!Så ja det får bli mina planer! för dagen... Har inget mer att skriva just nu, bloggar sen!! kramkram
Grym lååt!

I Thought I Could Fly

Jag har typ miljoner känslor i magen, hjärtat & huvudet... Får väl skylla mig själv antar jag? Men jag fattar inte, varför jag förtjänar sånt. Helt ärligt, jag undrar ofta, vad gjorde jag fel för att förtjäna den skiten? Och detta är inget EMO-inlägg, inget "buhu-tyck-synd-om-mig"-inlägg. Men seriöst, är det fel på mig? Just nu vill jag till skolan bara, bara få vara nära massa jävla ljud och rörelser. Tänka på annat.

2010
Varje lov, vakna brevid julia. Kolla på varran o säga ska vi lira WoW ellleee? Dra upp gardinen, visa dagar mörkt pga vakna försent på vintern. Visa dagar, regn, andra dagar, solsken. Spela i timmar. Folk ringer på kvällen, åker iväg till "fester", åker och umgås, tittar på film. Anything. Dom tunga dagarna, ligger och gråter i julias säng och hon ligger och håller om mig. säger ingenting, bara jag älskar dig! Det där, rädda hela mitt liv. Vi mot världen, det fanns inget som kunde sära på oss.

Folk som har ändrat mitt liv. Julia, Kasse, Robin, Jonte, Linn, Emma, Stina, Solen. Alla har gett mig ett oförglömligt minne. Glad över de, dom som har funnits vid min sida oavsett vad, ingen dömmer mig. Ingen lämnar mig. Jag antar att jag är rätt lyckligt lottad iaf. Men jag gör det inte lätt för mig.

Som liten ville jag bli gangster eller spion. Trivdes så. Leva farligt, det var jag ville.

Känner att detta inlägg inte typ hänger ihop på nåt sätt eller något. Ville väl bara skriva ut de på nåt sätt...

Till er från oss alla, en riktigt god jul

http://bit.ly/vT54nz


gud jul <3
hahahahahhahaha, sho nät humååår
pst, ni måste titta på hela

Snabb update

Heeej på er!
Ligger i sängen och kollar på No Ordinary Family.. Skit bra serie ju! Haha, vill oxå ha superkrafter! Ifall någon undrar så har jag tagit på  min facebook, drar igång den 2012 ;)! Men jaa, tänkte  bara slänga in en snabb update ska ta och laga mat nu!

Kram på er

Haha, lite gammal bild...

Fuck you, you, you aaand YOU

Ifall det funkade att lägga in bilder från kameran skulle ni fått lite "julkort" men det sket sig... Känner mig allmänt sur osv... Vill till skolan, lols, vill träffa folk och bosätta mig där det finns människor -.- Ska fan sluta läsa bloggar, trött på att dom har bättre liv än mig LOOOOOLS!!!!!!!!! Och vill bara ha sommar så man kan vara ute på kvällarna och bara träffa folk... ÅÅÅ bli brun och grejer... fan vill bara stänga av mobilen, ta bort allt med alla och aposhgsjhfoajfasjfaso, hahah måtligt irriterad brud... OCH mitt rum är så jävla äckligt.. Nånting luktar men jag vet faaaan inte vad... vill bara till mitt nya rum och baara, ha det bra.. fan detta jävla liv...

Hahha,, lovade mig själv att inte blogga när jag va arg... MEN DET SKITER JAG I!!!!!!!!!!!!!!! haha seriöst... hejdå...
ska ner o va lite trevlig mot mor :P Kanske bloggar innan jag lägger mig... 
Ciao :P

.....

Morron

Godmooorgon på er!

Ligger i sängen nu och lyssnar på mina extremt dryga syskon som skriker sönder.. Jaappp, ska iaf gå ner och äta lite och fixa mig, känner mig som ett monster.. Och jaa, mina planer för idag är ju mys med mamma :)!
Men har inte tid att blogga mer nu sååå ha det bäst så bloggar ja senare!

Ciaaao :)

gryymt snygg bild från tumblr

The smurfs

Kollade nyss på The Smurfs... huuuur söt som helst ju! Haha, om ni inte har sett den borde ni göra de! Den är nog skit bra om man är riktigt insatt, va inte så insatt... Har ett dunkande huve så ja..! Men iaf så ligger jag i sängen nu men tända ljus och såå :) Riktigt mys! Ska nog slå på tvn eller musik och smsa lite mer och somna till de! Imorgon blir det hemma mys med mamma, ska hyra film och så! :) Jajamen.. Men har inget mer att skriva just nu iaf!

Blir nog inge mer inlägg mer ikväll men ska tipsa om massa grym musik imorgon! :)
Godnatt på er, hoppas ni har haft en grym fredag!!
I söndags skulle jag tro.. dålig webcam bild men bättre än ingenting!

BLOGLOVIN!

Ni ser snyggingen där nere i menyn? Klicka på henne, kommentera att ni följer mig så följer jag er! :)

:)

Följ min blogg med Bloglovin

It's all for you

Du ställer bara till för dig själv.....

VÄRLDENS segaste äckel fredag... inte förvånad ;) Hah, aja har sjuuuuuuuukt ont i benet och är allmänt suuur, ska ta och bädda sängen  som jag inte gjort på evigheter och sen... titta på tv? Ingen aning.. Känns som en riktig depp kväll... soft. Nej men NU tänker jag ta en sån där 9 saker jag vill säga till folk utan någon jävla lista så

1. Jag saknar allt med dig.
2. Tack för att du är du, och bara är du.
3. Just nu är du det enda jag vill ha ur i mitt liv.
4. Att just du av alla skulle lyssna på hennes skit snack, nej du vet att du är bättre än så efter alla jävla år.
5. Jag är den lyckligaste på jorden i din närhet
6. Förlåt för att jag inte är den du vill att jag ska vara, jag är mig själv så lev med det eller fuck off, gracias.
7. Det är såhär lev med det, jag mår bra så låt det var så.
8. Prata med mig ist bakom mig ;)
9. Du äcklar mig,

Mina tankar

Alltså jag har gryyymt mycket tankar om typ rymden, kristendom osv... Jag påstår inte att jag har rätt för fem öre! Bara mina egna tankar hur jag tänker, men helt ärligt vem har rätt? Aja, det enda jag får höra iskolan är att i stort sätt rubbad så skriver av mig här ist!

Vetenskaps männen säger att det finns andra galaxer, right? Och det längsta vi kommit i rymden är till månens baksida. Så kan någon förklara hur man vet att det finns galaxer? Om man inte ens kommit igenom "svarta hålet" eller inte ens i närheten? Och dom som säger "Man har ju kollat med teleskop?", "Dom säger ju de på dokumentärer?", "Det står ju i böcker?" OSSSVV... Huuur i hela friden kan ett teleskop se sååååååå sjukt jävla långt? Att det finns andra galaxer med planeter på???? Sjukt äckligt jävla långt!!!! Bilder, dokumentärer, böcker och allt... Snälla om jag skriver en text, gör en dokumentär med hjälp av PHOTOSHOP bilder så stämmer det oxå? att jag kan lyfta 2 kor? Absolut, står det i böcker så stämmer de? Eller?...... Och jorden kanske är platt eller hur? det vi ser kan lika gärna vara en illusion?

Och när tar det slut? Rymden alltså. Den kan ju inte bara ta slut, eller kan den de? Robin sa en gång till mig förut, att har du ner en vägg, kommer du till nåt nytt. Det kan ju inte bara ta slut?

En annan tanke... Om jorden inte fanns, ingen rymd.. INGENTING fanns.. hur skulle det va då? Vi säger att svart betyder tomt.. så man kan inte säga att det är svart? Finns ingenting, så kan man inte säga att ingenting finns för då finns det inget som betyder ingenting? Det där är bara mindfuuuck!

Nu blev det super mycket, och jag har såååå mycket mer i mitt huve. Helt ärligt tror jag ingen kan svara på de.  Det i böcker kan lika gärna vara bullshit som sanning men hur ska vi veta de? Helt ärligt... Vi kommer nog aldrig få ett ärligt svar. Om någon har ett svar eller egen tanke så får niii gärna kommentera de :)!

Svar på "tal"

Om någon sitter med en mobilkamera mot mig och dom flesta såg och sen tar ner mobilen och alla vid samma bord kollar på mobilen och fnissar så tycker ja det är rätt självklart och hon har filmat en annan tjej som gick förbi henne då hon satt upp mobilen på axeln och frågar du mig så är det inget vanligt stället att ha mobilen på :) Och jo absolut, man kan gå runt o filma i skolan fast man går i nian, men filma då inte på människor som du inte känner eller nån som inte vill bli filmad? Och hade jag råkat gått förbi om hon filma på någonannan tillexpemel hade inte varit en big deal. Hoppas du förstår vad jag menar med allt :)!

Tack så mycket :)

Se hur vi blir fler.

Är hemma nu, slutade halv två! Tänkte starx gå ner och färga håret oxå och mysa med min älskade lillebror! Skolan har varit skiit bra! Fick VG på dansen på idrotten, och för vissa kanske det inte är så bra men, jag började 9an med IG så jag är super stolt över mig själv :)! Sov förövrigt typ 11 timmar, huuuur skönt som heeeelst!! Brukar annars sova typ 5 timmar... Jaja men, inga bilder idag för ser skit luffig ut, trasiga jeans och en fet tjocktröja, knappt smink och en knut. Chill det oxå! Har inget mer att säga, förutom att jag blev filmad när jag åt ;) Finns fan PATETISKA människor till allt, fick reda på att bruden filmar andra i skolan oxå. Trodde att man hade växt upp liiiite, när man går i nian? tydligen inte :)

Har inget mer att skriva just nu iaf! Ska färga håret, lägger upp lite bilder sen kanske?
emps<3

Livet

sääääg mig.... vad fan gör jag vaken ca.. FEM PÅ MORGONEN????? Nu ska jag fan sova... hejdå möte om tre timmar..

Heartsongs

Ligger i min säng för tillfället och är sjuuukt trött! Tänkte skriva ett inlägg om mitt liv ist, blir jobbigt med videoinlägg haha.. ska göra videobloggar förövrigt annars så :) Jaja, ska slå på en film nu och seen, åka in till sala och då hade jag tänkt att övertala mamma att köpa hårfärg :)) Är typ koppar röd.... vill jag icke vara...

Jaja, ska slå på en film nu och ta det lugnt tills det är dax att åka! Bloggar senare, ciaaao!

Gammal bild oxå hah

Throw bombssss on it

Sitter och har so! Ska vara Finansminster haha, eller något. Men jaa, ska fixa ett videoinlägg om mitt liv idag! slutar 12.40 så är hemma vid ett så då fixar ja de :) Är glad att någon kommentera haha ;)! Ska iaf, försöka fatta det jag ska hålla på med!

Grymlåt btw!!!!
Tycker om att skratta åt mig själv osv...

ÖJJJ!!!!!

Mina läsare försvinner haha, fuck life.. VAD VILL NI ATT JAG SKA BLOGGA OM SÅ NI INTE FÖRSVINNER????

+-+-+-+-+

Fööörlåt för att jag inte bloggat! Kom hem från västerås typ... 21 nån gång så då hoppa jag in i duchen, och kollade på film! Så blev ingen bloggning igår, sorrysorry. Men nu ligger jag i min kära säng... försov mig hehe... Jaja, ska fixa mig med "solen" är upp tänkte jag, kanske ta lite kort eller något! Fast ska göra te först! Men har inte mycket mer att skriva, gårdagen var helt okej, jävligt bra faktiskt :)!

Vi hörs senare!
Ciaao

Min fina ängel

Jag vet folk som skulle sitta för en sverigedemokrat fitta.







Ligger och spelar och lyssnar på grym musik! Har fortfarande inte fixat sängen haha får göra det imorgon! Blir västerås igen efter skolan imorgon och fira min pappa..! Så ska ta fram lite kläder och sen tvätta bort sminket och fixa mina naglar! :) Yäääs, jag hade inte mycket att säga så bloggar senare ist! :) Ha det bäääst så länge!

Ciao

Måtligt brun<33333333

Hjärtat...

Skulle göra allt för att hålla om honom... Fyfaaaaaan, va stark kille. Ni kommer inte ångra er om ni kollar på den :(

killing me softly

Nu ligger jag hemma i min nya säng utan bäddmadrass eller något.. mums. Nej men ja.. Fick iaf med mig en snyggjacka, mössa, mjukisbyxor och en bronzer :)! Kan lägga upp en bild på allt sen om ni vill? Eller alltså jackan... det andra kanske inte är så intressant.. Haha, nej men jag har inte mycket mer att skriva och ska ta och fixa sängen och sen se fram emot två yrkesdagar haha :( Juuste, har krossat en spegel i fall ni ville veta, så hej 7år olycka... haha eller nej, sånt skit tror ja icke på.. :) JAJA, har absolut inget att blogga om.. känner mig typ besviken på vissa...
Men det ska jag inte ta på bloggen ;)!

Hörsdå

Jag iidag

Gucci Gucci

Tänkte bara uppdatera jätte snabbt :) Ska in till västerås nu och leta ny jacka och hjälpa min syster att flytta :) Skulle bara visa att jag lever haha, bloggar när jag är hemma igen :)!

Ciaaaao



Snabbt inlägg

Heej på er!

Mitt hår blev okej.. kunde varit bättre men det funkar! :) Åt nyss mat och såå.. Ska ta och ladda ner lite nya filmer och tjocka chips! Haha, har verkligen inget att skriva men längtar faktiskt till skolan... Jag ska gå HELAAAA nästa vecka, jävligt taggad på de.. hoppas jag är de varje morgon bara hehe... Jamen jaa, och nästa helg vill jag.... Ha kul haha! Haha, saknar redan julia så ska tvinga henne att vara med mig :)! Nejmen, har inget för mig så tjaaaråååå!

IT AAA RINGGG

taaack linnsi!<3

Har finally städad klart mitt rum, ska gå ner med mitt klädberg och sen hoppa in i dushen sen leka lite med mitt hår.. Haha, kommer bli skit sur om det inte blir bra.. Men jaa, glad att de blev hemmakväll, mitt huve pallar inte mycket idag känner jag! Men jaaa, om mitt hår blir bra så kan jag lägga upp bilder på de :)! Så kvällens planer blir, duscha, fixa håret, laga mat och mysa med mig sjäälv! Hahaha, FAAAAN va fel det där lät... mena bara att jag är själv hemma så jag ska titta på film och äta gott med mig själv... jaja.. Men blev ett kort inlägg igen :) Tänkte ha en frågestund snart? Inte säker men, tror de nästan :)! Vi höörs senare!
Saknar då denna hårfärg och längd mer än allt....

Seeg

Tjena på er!

Gårdagen va.... bäst. Skit härligt att bara vara, kan ju då säga att jag har saknat sönder de! Skulle igentligen på julbord ikväll men nej, skiter i de, så ska ta och städa rummet, duscha och bara ta det luugnt! Japp, men är svin trött så ska sätta på en film! Blev ett skit kort inlägg men jag bloggar senare istället :) Ha det bra så länge!

Kram

min älskade ängel<3

2011 del två

haha, tja med min älsklings kusin villepille
alltid kännt mig brun men sen ser man julia, känns mindre lyckat då. men sommar!!!<3
Teip hihi  haha nej men ja.
Dom mindre fina perioderna
möke fajna brödar!!<3
stajn<33
så vackra såå!<3
Chilla med geim och en godis påse på stationen en dag på hösten <3

haha, och nu orkar jag inte mer :( HA EN BRA DAG, PUSSSSSAR OCH KRAMMMAAARRRR

Sleepyhead

Japp tjo.

Har en sån där dålig dag... Btw så testa jag få i min tungpiercing igen och det gick.. (tog ut för typ 2-3 dar sen) det gjorde bara SKIIIIT ONT. Såå fuck my tunga! Men hoppas det blir att rulla mot julia senare i kväll :) Annars, så har jag inte gjort ett smack i dag, va i skolan.. och de va ju... mja som det va :) Har verkligen inget att skriva om tyvärr.. Men slänger upp bilder och lite musik och sånt förmodligen! :) Nuu, ska jag tvätta bort sminket och  lyssna på musik och fortsätta chilla tills ikväll! :)

Idag har jag gett mig på att vara trevlig, vilket jag har en tendens att INTE vara det... det kom jag och emma på idag.. så ja, satt och prata om känslor och grävde ner min bitchiga sida<33333333 Gick ju bra.......................... :)
Haha, vet att ni bryr er osv
Chilla lite

Utbrott

HEJ JAG HAR VÄRLDENS SÄMSTA DAG OCH NU TÄNKTE JAG BERÄTTA VARFÖR

VAKNA 5 ÖVER SJU... ALLDELES FÖRSENT, MEN HANN FIXA KLART MIG OCH HADE TÄNKT UT KLÄDER OCH ALLT... DDDOOOOCKKKK VAR INGA AV DOM TVÅ BYXORNA SOM JA TÄNKT MIG HA PÅ MIG RENA, OCH DOM ANDRA TVÅ HITTA JAG INTE SÅ NEJ, JAG FICK TA DOM MED HÅL I RÖVEN PÅ!!!!! DÅ TÄNKTE JAG... MEN DÅ TAR JAG ETT LÅNGT LINNE SÅ DET TÄCKER MEN NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DÅ ÅKER MAMMA SÅ JAG HITTAR INGET LINNE SÅ DET BLIR EN TISHA SOM ÅKER UPP HELA JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA TIIIIIIIIIIDEEEEEEEEN SÅ MAN SER MIN RÖÖÖÖV.......... så nu kan jag stänga av caps....  hehe :) Kul liv osv :) Haha, har spanska nu sååå

adios :)

gå runt o hata att jag har hål i röven... du önskar bara att det va du ;) ............ typ

no rest no sleep

Haha, rätt kul, länkat min blogg på ca 4 bloggar och sagt till ca... 3 st och redan 53 läsare ;)! Ni är välkommna att stanna :*

Det gillas mycket! Men tänkte bara göra en snabb uppdatering med lite muusik.
Dock spotify länkar!
Promoe - Lullabies To Myself
Cockiness - Rihanna
Ganjaman - Logun
Ghetto Gospel - 2pac
Sleepyhead - Passion Pit Skaaaapligt skön!!!

Where do we go

Fick en kommentar, omfg va fin du är :o haha, jag blev skiiit glad ska du veta! Tack så mycket :)
Leker lite med ett kollage! Som jag kan ta och lägga ut sen! Åt nyss världens godaste mat men annars så är det okej, haha! Ska ta fram kläder tills imorgon, och sova tidigt! Kul att jag bloggade klart när jag började haha..! Jåjå, Ska dunka musik osv hela kvällen tills ja de blir tidigt nog att sova haha!

Har inge mer att skriva så puss på er!

Så jävla grym låååt!'

Ger mig av

Till den som inte hört, Sista resan - Mohammed Ali LYSSNAAAA!!! Skit bra!

Ligger just nu och kollar på kläder och tänker, hatar att tänka, borde inte vara lagit att tänka ibland haha... Nej men ja.. Jaja, har duchat nu kom hem vid tre iaf! Ska starx torka håret, sen gå ner och äta :)! Och jag ska blogga oftare haha, efter det inte blir facebook på en månad, eller ska ge det ett försök så ska blogga oftare! Hade tänkt att sola idag, men är man pank så är man.. Får göra det innan nyår osv iaf... Är inte på blogg humör igentligen men tänkte bara blogga iaf... Ska väl göra något! Hörs dååå

I will cry myself a river....


Vad vill ni läsa om?

Hej  på er!
Håller på med en lovebasket just nu, som jag ska lägga ut på bloggen sen! Men ska strax göra mig i ordning och åka in till sala för att fixa mitt betyg... Haha, det suger men iaf! Blev ingen skola, men ska dit imorgon iaf! Hade lovat mig själv att gå hela veckan men det sket sig haha! Men gick iaf första måndagen på evigheter, stolt tjej där! Jaja, ska göra lite reklam för min blogg nu så jag får lite fler läsare! Och så, men bloggar när jag är hemma igen, runt halv fyra kanske? Yes, hörs dååå!

Ciao

Och vad skulle ni att jag ska blogga om? nåt speciellt? Typ, videoblogga, outfits osvosv?

Gammal bild!